Zeytinyağlı Baklava
1.400,00 TL
Kategori
Stok Kodu
GHKPUV23
Zeytinyağlı Fıstıklı Baklava ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır.
İçeriğinde Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.Normal baklava çeşitlerinden farkı dilimleri daha ufaktır ve zeytinyağı ile yapılır.160 derece fırında 45 dakika pişirilir.Ortalama 110 derece kaynatılan şekerle şerbeti eklenir.
Dilim sayısı: 1 kg için ort 34-37 adet
İçerik: Antep Fıstık, buğday unu, buğday nişastası, süt, irmik, zeytinyağı, kristal toz şeker, yumurta,sofra tuzu, içme suyu
Raf ömrü; serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile 15 gündür.
**Buzdolabında saklamayınız**
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!