Mor Baklava
1.500,00 TL
Kategori
Stok Kodu
BQRSUWZ9
Mor Baklava diyabet hastalarının rahatlıkla yiyebileceği bir ürünümüzdür.Mormiks mor meyve ve sebzelerin doğal özlerinden elde edilen, güçlü antioksidan özelliğe sahip bir ürünümüzdür.Vişne, nar, siyah havuç ve böğürtlen özleriyle yapılır.Hızlı ve kısa süreli kan şekeri yükselmesini engelleyerek daha dengeli kan şekerine kavuşulur.Baklavanın yapım aşamasında hamura eklendiğinde mor bir renk alır.
-Ortalama 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır.
-İçinde Gaziantep yöresinde yetişen, boz fıstık diye bilinen yeşil fıstık kullanılır.160 derece fırında 45 dakika pişirilir.110 derece civarında kaynatılan şekerle şerbeti eklenir.
-Dilim sayısı: 1 kilo için ortalama 24-26 adet
-İçindekiler: Antep Fıstık, buğday unu, buğday nişastası, süt, irmik, sade tereyağı, kristal toz şeker, yumurta,sofra tuzu, içme suyu, mormiks
-Raf ömrü (serin ve kuru yerde saklamak koşulu ile 7 gün)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!